Thursday, March 03, 2011

Whose Line Is It Anyway?

Charlie Sheen vs Muammar Gaddafi: whose line is it anyway?

The US actor and the Libyan leader have produced some choice lines recently. Can you distinguish between them?

Write your answers on a piece of scrap paper, (C'mon! there's only 10!) see the answers in the comments section. (I got six out of 10 the first time, then I tried again, after looking at the answers, and only got four correct!)

1. I have defeated this earthworm with my words – imagine what I would have done with my fire-breathing fists
1. Sheen
2. Gaddafi

2.Your face will melt off and your children will weep over your exploded body
1. Sheen
2. Gaddafi

3.Life without dignity is worthless
1. Sheen
2. Gaddafi

4. I'm extremely old-fashioned, I'm a nobleman, I'm chivalrous
1. Sheen
2. Gaddafi

5. I am like the Queen of England
1. Sheen
2. Gaddafi

6. I am much bigger than any rank, for those who are talking about rank, I am a fighter
1. Sheen
2. Gaddafi

7. Every great movement begins with one man
1. Sheen
2. Gaddafi

8. These resentments, they are the rocket fuel that lives in the tip of my sabre
1. Sheen
2. Gaddafi

9. I woke up at 4am, before dawn. You should be asleep. You’re all tired after a sleepless night
1. Sheen
2. Gaddafi

10. 9/11 was 'an absolute fairytale, a complete work of fiction'
1. Sheen
2. Gaddafi

I got this quiz from HERE

4 Comments:

Blogger MarkD60 said...

Answers:

1. I have defeated this earthworm with my words – imagine what I would have done with my fire-breathing fists

Correct answer: Sheen


2. Your face will melt off and your children will weep over your exploded body

Correct answer: Sheen


3. Life without dignity is worthless

Correct answer: Gaddafi


4. I'm extremely old-fashioned, I'm a nobleman, I'm chivalrous

Correct answer: Sheen


5. I am like the Queen of England

Correct answer: Gaddafi


6. I am much bigger than any rank, for those who are talking about rank, I am a fighter

Correct answer: Gaddafi


7. Every great movement begins with one man

Correct answer: Sheen


8. These resentments, they are the rocket fuel that lives in the tip of my sabre

Correct answer: Sheen


9. I woke up at 4am, before dawn. You should be asleep. You’re all tired after a sleepless night

Correct answer: Gaddafi


10. 9/11 was 'an absolute fairytale, a complete work of fiction'

Correct answer: Sheen

March 03, 2011 9:20 AM  
Blogger Happy Days said...

Well, I got 6 out of 10. I missed 2,5,7, & 10. They're both nuts so it was hard to tell!! ...debbie

March 03, 2011 12:17 PM  
Blogger Chris H said...

I only got 4 right... which proves Sheen is an absolute arse!

March 03, 2011 4:28 PM  
Blogger YELLOWDOG GRANNY said...

I told someone on facebook the only words I want to hear about those 2 assholes was 'dearly beloved, we're gathered here...'..

March 03, 2011 7:21 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home